Woontoren Nova

Woontoren Nova

Woontoren Nova

Woontoren Nova

Woontoren Nova

Woontoren Nova

Woontoren Nova

Woontoren Nova

Dynamische stadswijk in het groen. aan de haven.

183 ruime appartementen, waarvan 65 middendure huurappartementen, en 139 overdekte parkeerplaatsen. Dat is woontoren ‘Nova’.

De kop van de jachthaven

Maanplein. De nieuwe en bruisende stadswijk op de Binckhorst in Den Haag. Hier ontwikkelt Borghese de woontoren Nova fraai gelegen op de kop van de jachthaven. Perfect passend in de omgeving, maar toch weer uniek in gebruik van materiaal en kleur. Met 183 ruime appartementen, waarvan 65 middendure huurappartementen, en 139 overdekte parkeerplaatsen. Maar ook met een stijlvolle en levendige plint waar ruimte is voor diverse commerciële voorzieningen, passend bij de bewoners.

Nova is een ontwikkeling van Borghese Real Estate en COD en wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en uiteraard voldoet Nova met een EPC van 0,2 aan alle duurzaamheidsnormen.

Groene omgeving

In een groene omgeving als de Binckhorst draagt Nova graag een steentje bij. Met nestkasten voor vogels en vleermuizen. Met een mos-sedumdak, groene gevel en een terrein vol inheemse, bloeiende planten voor de vele insecten.

Specificaties

Locatie
Maanplein, Den Haag
BVO
19.200 m²
Woningen
183
Commerciële ruimte
599 m²
Parkeerplaatsen
139 (overdekt)
Ontwikkelaars
Borghese Real Estate en COD
Architect
TConcept en Inbo
Aannemer
Pleijsier Bouw
Constructeur
Zonneveld Ingenieurs
Bouwfysica en Planologie
LBP Sight
Installatieadvies
Bureau 1232
Landschapsarchitect
Deltavormgroep

Over deze ontwikkeling volgt nog meer informatie, houd deze pagina in de gaten.

Bouwupdates

Lees hier meer over de voortgang van woontoren Nova.

September 2021

Het heiwerk van het Nova project is in volle gang. Om het heiwerk veilig te kunnen laten verlopen wordt het naastgelegen kruispunt Maanweg-Regulusweg met verkeersregelaars begeleid. Zo kunnen we op de cruciale momenten de benodigde rijbanen vrij houden van verkeer. Dit loopt momenteel geheel naar wens en mede hierdoor zit de snelheid er goed in en gaat alles volgens planning.

Inmiddels zijn we al zover dat in de eerste week van oktober de laatste palen gaan aanbrengen van deze fase. Daarna wordt er direct gestart met het grondwerk, aansluitend koppensnellen en dan gaan we starten met de fundering. Deze hopen we eind van het jaar gereed te hebben, zodat we in het nieuwe jaar kunnen starten met het casco.